Politica de protecție a datelor personale

– Sărbători fără plastic –

 

  1. Informatii generale

AMMA QUALITY LEARNING S.R.L., cu sediul în București, Strada Ghiocei nr. 1, Sector 2, J 40/12639/2018, CUI 39830557 (denumită în continuare „AMMA”) este o companie care pune la dispoziția furnizorilor de training din România și/sau străinătate Platforma Qriser unde sunt comercializate cursuri de formare profesională și de dezvoltare personală. Pentru promovarea programelor de training listate pe Platforma Qriser pe parcursul sărbătorilor ca un cadou alternativ față de cadourile clasice, AMMA a demarat proiectul “Sărbători fără plastic” ce are ca scop publicarea de articole privind petrecerea sarabatorilor cu mai puțină risipă (inclusiv mai puțin plastic).

  1. Angajamentul AMMA cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal are în vedere în primul rând funcționarea în termeni optimi a site-ului “Sărbători fără plastic”. Prelucrarea datelor personale și toate acțiunile noastre se fac cu respectarea vieții private și de familie, a comunicațiilor, a protecției datelor cu caracter personal, a libertății de gândire, de conștiință și de religie, a libertății de exprimare și de informare, a libertății de a desfășura o activitate comercială, dreptul la o cale de atac eficientă și la un proces echitabil, precum și diversitatea culturală, religioasă și lingvistică.

Prevederile legale pe bază cărora se sprijină această Politică de protecție a datelor personale sunt cele menționate în Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și în Legea 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului general privind protecția datelor. Această Politică îți prezintă principiile aplicabile pe site-ul “Sărbători fără plastic” în ceea ce privește colectarea și procesarea datelor tale cu caracter personal.

  1. Datele cu caracter personal și alte informații

Datele cu caracter personal și alte informații colectate și procesate pe site-ul “Sărbători fără plastic” sunt următoarele:

  • informații pe care tu ni le oferi în cadrul site-ului “Sărbători fără plastic”, la momentul înregistrării pe site sau la momentul când corespondezi cu noi prin telefon, email sau orice altă metodă de comunicare.
  • informații pe care le colectam automat atunci când tu folosești Site-ul “Sărbători fără plastic” (cookies -un mic fișier stocat în browserul computerului tău care stochează informații privind felul în care navighezi pe Site-ul “Sărbători fără plastic”. Cookies nu conțin nicio informație care te-ar putea identifica direct ca persoană, ele indică doar computerul tău sub forma unor cifre și litere alocate aleatoriu). Modulele cookie utilizate de noi sunt de următoarele tipuri:
  • module cookie colectate în cadrul unei sesiuni de navigare care te țin minte pe baza unui ID generat aleatoriu pe măsură ce utilizezi Site-ul “Sărbători fără plastic”, în așa fel încât să nu ți se ceară să furnizezi aceleași informații pe care le-ai precizat deja pe site. Aceste module cookie sunt șterse imediat ce părăsești site-ul sau îți închizi browserul.
  • module cookie persistente. Modulele cookie persistente permit Site-ului “Sărbători fără plastic” să rețină ce preferințe ai atunci când revii.
  • module cookie publicitare. Aceste module cookie pot fi utilizate pentru a afla despre interesele tale generale, pe baza căutărilor tale pe Site-ul “Sărbători fără plastic”. De exemplu, datele respective ne permit să îți trimitem anunțuri publicitare pentru produse/servicii potrivite pentru tine.
  • module cookie analitice. Aceste module cookie ne arată felul în care funcționează Site-ul “Sărbători fără plastic”

Alte date cu caracter personal și alte informații. Pe parcursul utilizării Site-ului “Sărbători fără plastic”, vei întâlni linkuri către alte site-uri care nu au legătură cu “Sărbători fără plastic”. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora sau pentru orice alt aspect legat de aceste site-uri ale unor terțe părți, incluzând colectarea de informații despre tine. Îți recomandăm să citești termenii și condițiile aplicabile pe acele site-uri, inclusiv politica lor de protejare a datelor personale

  1. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal pe Site-ul “Sărbători fără plastic”

Scopul colectării și procesării datelor 

Vom folosi informațiile colectate, separat cât și combinate, a) pentru a-ți putea lista articolele pe Site-ul “Sărbători fără plastic”, b) pentru realizarea unor statistici referitoare la preferințele tale în scopul îmbunătățirii sitelui, c) pentru a putea păstra legătură cu tine și a te informa în ceea ce privește ofertele/articolele de reducere a risipei materiale, și d) pentru a răspunde la întrebările sau solicitările tale de informații.  

Nu vom împărtăși la rândul nostru aceste date personale încredințate de tine, decât atunci când avem consimțământul tău în acest scop, pentru prevenirea încălcării legii și/sau a drepturilor garantate de lege (ex. securitatea informației), când există o cerința legală în acest sens sau când transferul datelor personale se face în cadrul unei preluări de bunuri/întreprindere. Pe baza consimțământului tău, putem transmite datele tale altor parteneri care îți pot trimite oferte, promoții sau reclame de reducere a risipei materiale care credem că te-ar putea interesa.

Nu vindem datele tale cu caracter personal către alți comercianți. Este posibil să distribuim informații care nu te identifică personal altor companii, în scopul prezentării Site-ului “Sărbători fără plastic” și a trendurilor vizibile pe site.

De asemenea, vom distribui minimum necesar din datele tale cu caracter personal către alte companii care ne ajută să ne desfășurăm activitatea, cum ar fi companiile care găzduiesc site-ul nostru, care ne ajută să corespondăm cu tine sau să analizăm datele transmise de tine. Nu colaborăm decât cu acele companii care au standardele cele mai înalte de securitate în ceea ce privește datele cu caracter personal. 

  1. Prelucrarea și păstrarea

Vom păstra datele tale cu caracter personal pe Site-ul “Sărbători fără plastic” numai atât cât este necesar, pentru a atinge scopul pentru care au fost colectate sau așa cum se prevede prin lege.

  1. Ștergerea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până cel târziu când soliciți ștergerea lor sau îți retragi consimțământul.  Dacă nu emiteți o astfel de solicitare, datele cu caracter personal vor fi șterse după următorul program: cel mult 5 ani de la ultima utilizare.

În fiecare email trimis către tine vei avea instrucțiuni specifice pentru dezabonare. De asemenea, ne poți contacta aici: contact @sarbatorifaraplastic.ro, telefon 0761 104 030. Solicitările tale vor fi prelucrate în maxim 5 zile lucrătoare.

Vom da curs cererilor tale potrivit legii: de ex. în eventualitatea în care vrei sa ți se șteargă datele cu caracter personal din baza noastră de date, vom păstra e-mail-ul tău în evidențele noastre, pentru ca sistemele noastre să rețină că nu mai dorești să primești comunicări de marketing la adresa de e-mail respectivă.  

Pentru informații detaliate privind informațiile colectate, citește mai mult:

Momentul colectării

Datele colectate

Scopul colectării

Temeiul legal

Perioadă de păstrare

La înregistrarea ta pe site – pentru a-ți publica articolul

E-mailul, numele, poza

Pentru a putea să-ți publicăm articolul pe Site-ul “Sărbători fără plastic”

Consimțământul tău.

Până când soliciți ștergerea datelor cu caracter personal, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima utilizare

La momentul transmiterii unor întrebări către echipa “Sărbători fără plastic” 

E-mailul, numele, numărul de telefon, uneori alte date. 

Pentru a prelua întrebările tale și a răspunde solicitărilor tale potrivit Politicii noastre sau a legislației aplicabile. 

Interesele noastre comerciale legitime și consimțământul tău.

Între 3 luni-5 ani, în funcție de natura întrebării. 

La momentul în care dai feedback in  cadrul Site-ului “Sărbători fără plastic”  

E-mailul, numele, impresii personale privind experiența ta pe Site-ul “Sărbători fără plastic”  

Pentru a putea îmbunătăți experiența ta și a celorlalți utilizatori pe Site-ul “Sărbători fără plastic”. 

Consimțământul tău.

Vom păstra datele cu caracter personal colectate în cadrul comentarilor tale atâta timp cât acestea își păstrează relevanța, dar nu mai mult de 5 ani.  

  1. Măsurile de Securitate implementate pentru protejarea informațiilor transmise de către tine

Site-ul “Sărbători fără plastic” va utiliza datele cu caracter personal transmise de tine în cel mai strict mod cu putință, utilizând cel mai mic volum de date și cu implementarea măsurilor necesare de control și securitate.

Măsurile pe care le adoptăm pentru protejarea și securizarea datelor tale personale sunt următoarele: măsuri la nivel de server-firewalluri, sisteme de detectare și prevenire a intruziunilor, parole complexe și unice, criptarea, instruirea personalului privind obligațiile în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, identificarea incidentelor și riscurilor, restricționarea accesului și protejarea securității fizice.

Orice plângere referitoare la incălcările privind securitatea datelor, chiar dacă sunt reale sau doar potențiale, sunt analizate în maxim 48 ore și se dispun măsuri imediate pentru prevenirea oricăror dezvăluiri ne-autorizate de date cu caracter personal.

  1. Drepturile tale asupra datelor cu caracter personal

Respectăm drepturile tale în ceea ce privește datele cu caracter personal transmise către Site-ul “Sărbători fără plastic” și dorim să te încurajăm în exercitarea deplină a acestora. 

Astfel, potrivit legislației, ai următoarele drepturi în ceea ce privește datele tale cu caracter personal:

  • Privind cookies: Îți poți seta browserul în așa fel încât să refuze toate modulele cookie sau să indice momentul când un modul cookie este trimis către computerul tău. Atenție – astfel puteți împiedica Site-ul “Sărbători fără plastic” să funcționeze corespunzător. De asemenea, îți poți seta browserul să șteargă modulele cookie de fiecare dată când închei sesiunea de navigare. 
  • Privind datele tale personale: potrivit prevederilor legale privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, îți sunt garantate următoarele drepturi: (i) dreptul de a fi informat, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul la ștergerea datelor, (v) dreptul la restricționarea prelucrării, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul la opoziție, și (viii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

Pentru exercitarea oricărui drept în ceea ce privește datele tale cu caracter personal, poți să ne contactezi aici: contact @sarbatorifaraplastic.ro, telefon 0761 104 030. Solicitările tale vor fi prelucrate în maxim 5 zile lucrătoare.

  1. Politica față de minori

Nu intenționam să colectam informații de la persoane minore. Nu vizăm minorii ca potențiali beneficiari ai Site-ului “Sărbători fără plastic”.

  1. Modificări în Politica de protecție a datelor personale

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestei Politici de protecție a datelor personale.

  1. Informațiile tale de contact

Pentru orice întrebare, te rugăm să ne contactezi la: contact @sarbatorifaraplastic.ro, telefon 0761 104 030.

 

Actualizat: 27 noiembrie 2019